Finn drømmejobben på Gjøvik

Her finner du oversikt over ledige stillinger på Gjøvik. Kommunen har et bredt utvalg av bransjer og stillinger, og er et hovedsete for industri, teknologi og utvikling.

Her er det er lett å finne drømmejobben uansett hva du ønsker å jobbe med!

Ledige stillinger

Se hvilke stillinger som er ledige akkurat nå:

Disse fant drømmejobben på Gjøvik 

 

Maren Gilbo Hoff - Klikk for stort bilde

Maren Gilbø Hoff

Jobbmessig føler jeg at man får mye tillit, og at det på mindre steder kanskje er lettere med både læring og bygge nettverk.

Maren har en bachelor i økonomi og ledelse ved NTNU Gjøvik, i tillegg til et semester i Monterey Bay, California. Etter endte studier fikk hun sin første jobb som regnskapsmedarbeider i Horisont, deretter BDO som revisormedarbeider. I dag har hun ulike kunder innen handel og eiendom, hvor det foretas gjennomgang av selskapets rutiner og risikovurderinger i tett samarbeid med erfarne revisorer.

«Som revisormedarbeider setter jeg pris på stikkordsform og vil spesielt trekke frem gode jobb- og utviklingsmuligheter, boligpriser som gjør det mulig for unge folk å kjøpe egen bolig, kort vei til jobben (og absolutt ingen kø), og et rikt kulturliv i kombinasjon med et eldorado av mulige fritidsaktiviteter i hele regionen.»

 

Lars Aurland i lokalene til NT6 - Klikk for stort bilde

Lars Aurland

Kom deg ut og prøv å løse problemet - er det første jeg tenker i hver nye arbeidsoppgave! Og slik er inntrykket mitt av Gjøvik også.

Lars Aurland er fra Kirkenær og har en bachelor i grafisk design fra NTNU i Gjøvik. Etter endt studie etablerte han sin egen bedrift, og arbeider i dag som grafisk designer med fokus på det lokale næringslivet - alt fra raske reklamekampanjer og enkeltannonser, til fullstendige grafiske profiler. Som sin egen sjef er arbeidet variert med både egne faste kunder, og i samarbeid med andre designere og kommunikasjonsmiljøer.

«Her er det arbeidsvilje og fremgangsmåtene er veldig håndfast. Alle jeg møter tar utfordringer på strak arm, og mye godt humør. Det tror jeg gjennomsyrer arbeidsånd og fellesskapet hos mange av de som bor og jobber her i Gjøvik, og det har også formet måten jeg jobber på.»

 

Sarah Berg - Klikk for stort bilde

Sarah Berg

Det beste for meg med Gjøvik er nærheten til både by og fjell! Elsker at det blir mye snø på vinteren, som er med på å løfte julestemningen.

Sarah Berg kommer fra Fredrikstad og har en bachelor i webutvikling fra NTNU Gjøvik. Hun gikk rett inn i fast jobb i utviklerfirmaet Kodeo etter endt utdannelse. Gjennom en seks-ukers praksisperiode fikk hun vist seg frem, og jobber nå som prosjektleder hvor hun er med på å utvikle nettsider og nettbutikker, i tillegg til ulike skreddersøms-webutviklingsprosjekt.

«Arbeidsoppgavene mine varierer veldig. Noen dager koder jeg, andre dager designer og fotograferer, men hver dag fungerer jeg som et koblingspunkt mellom ledelse, teknisk og kunder. I et mindre byrå blir jeg involvert i de aller fleste prosessene i bedriften, i stedet for å sitte med én ting. Det gjør at jeg føler på en tilhørighet og lojalitet! Det å jobbe i Gjøvik betyr å knytte nettverk, her «kjenner alle alle», og det gir fine muligheter for å kunne utvikle seg i faget.»

 

Aleksander Steen - Klikk for stort bilde

Aleksander Steen

Det beste for meg med Gjøvik er at det er stort nok, men ikke for lite.

I Selvklart AS jobber Aleksander Steen som DevOps og full-stack programvareutvikler. «Kongsvinger-gutten» jobber med programmering, og er i tillegg ansvarlig for selskapets drift og hosting av programvare med bruk av skytjenester. Jobben på Gjøvik fikk han etter å ha studert programvareutvikling ved NTNU Gjøvik.
 
«Det har bra med utvalg på alle områder som butikker, kafeer og restauranter, og at det er bra med aktiviteter som type Totens Tøffeste, Akevittfestival eller konsertene ved Hovdetoppen. For meg er selskapet jeg jobber i, og fagmiljøet vi er knyttet opp mot i NT6 viktig. Og så er det jo fint at det er nærme nok der jeg kommer fra da.»

 

Trine Bråthen - Klikk for stort bilde

Trine Bråthen

Med en oppvekst i Ullensaker trives jeg godt i en mellomstor by med tilgang til alt vi trenger.

Med en bachelor i økonomi og ledelse fra NTNU Gjøvik, jobber Trine i dag som autorisert regnskapsfører og markedssjef for Frisikt Økonomi & Rådgivning. Etter en periode som «håndballproff» og sykepleier i Gjøvik, valgte hun en ny retning og enda en bachelor.

«Kort vei til natur og turmuligheter. Mange tilbud året rundt som hele familien setter pris på. Lettvint å komme seg innover til Oslo og storbyen hvis det er ønskelig, og kort vei mot fjell og hytteliv i Gudbrandsdalen – midt i blinken for både spennende jobb og fritid.»