Velkommen til studiebyen Gjøvik 

Som student på Gjøvik blir du del av et tett og aktivt studentmiljø bestående av ca. 5000 studenter. På campus finner du undervisningslokaler i nye og moderne bygg, kaffebar, kantine og studentenes eget studenthus.

Sit - Studentsamskipnaden

Sit hjelper deg med det du måtte trenge som student, enten det er på utkikk etter bolig, trening eller noe å spise. Som student på Gjøvik er du automatisk med i samskipnaden. 

Sit har mange tjenester for DEG som student på Gjøvik!

Gå til nettsiden til studentsamskipnaden

Sosialt studentliv

Har du lyst til å engasjere deg, er mulighetene mange i Gjøvik. Om du er interessert i amerikansk fotball, journalistikk, ølbrygging, film eller hva det måtte være – du finner garantert likesinnede.

Finn en studentaktivitet

Linjeforeninga for studieprogrammet ditt et godt sted å starte om du vil engasjere deg både faglig og sosialt. Å bygge bro mellom studier og arbeidsliv er viktig, og i linjeforeningene kan du bidra til ulike arrangementer med gjesteforelesere, fagdager, bedriftspresentasjoner og mye mer.

Se alle linjeforeningene i Gjøvik

Studenthuset HUSET er et viktig sosialt samlingspunkt for studentene i Gjøvik. Der finner du pub/kafé og konsertscene. HUSET drives av frivillige studenter, og har et allsidig tilbud med ukentlige arrangementer, fra quiz og bingo til temafester og større konserter.

Se program på Huset

Bli nærmere kjent med studentlivet på Campus Gjøvik!

Friluftsliv og naturopplevelser

Gjøvik og området rundt er ideelt for et aktivt friluftsliv. Her er det flotte sykkelløyper og turstier, og om vinteren kan du boltre deg i godt preparerte skiløyper som starter rett utenfor døra.

For deg som er glad i alpint eller snowboard, er også Hafjell og Kvitfjell bare en busstur unna. I tillegg er badeanlegget Fastland i midten av byen, og ikke minst de mange strendene langs Mjøsa, helt perfekt for deg som vil ta deg en forfriskende dukkert.

Se oversikt over friluftslivsaktiviteter og steder i området.

Arrangementsbyen Gjøvik 

Sjekk ut arrangementskalenderen for Gjøvik

Studentrabatter på Gjøvik 

Her finner du oversikt over byens studentrabatter.