Lærling i ernæringskokkfagetSom lærling i ernæringskokkfaget i Gjøvik kommune får du utvikle dine ferdigheter ved vårt felleskjøkken og kaféer.Du får varierte og spennende arbeidsdager, fylt med utfordringer som gir deg muligheten til å nå alle målene i læreplanen. Bli en del av et team!Søk læreplassFor å kunne få læreplass som ernæringskokk i Gjøvik kommune må du ha bestått vg2 ernæringskokk i videregående skole.Les om stillingen og søk i søknadsportalen vårFrist for å søke er 3. mars 2025.Glede med matErnæringskokker har kunnskap om å tilpasse mat og retter etter ulike behov, allergier, intoleranser, livsstilssykdommer og kost i ulike livsfaser. Dette yrket handler mye om å glede dem du lager maten for, med fristende retter som kan gi positive matopplevelser.ArbeidsoppgaverLage menyer, som gjerne kan følge årstidene.Velge ut, kjøpe inn og behandle råvarer.Tilberede kald og varm mat, både spesialkost, hverdagsmat og selskapsmat.Vask og renhold av kjøkken.KontaktpersonerHar du spørsmål om læreplassen? Ikke nøl med å ta kontakt.Morten Alm, leder for felleskjøkkenetTelefon: 92 40 53 93E-post: morten.alm@gjovik.kommune.noPernilla Egedius, leder for forpleiningstjenestenTelefon: 95 46 24 62 E-post: pernilla.Egedius@gjovik.kommune.no