Lærling i ernæringskokkfaget

Som lærling i ernæringskokkfaget i Gjøvik kommune får du utvikle dine ferdigheter ved vårt felleskjøkken og kaféer.

Du får varierte og spennende arbeidsdager, fylt med utfordringer som gir deg muligheten til å nå alle målene i læreplanen. Bli en del av et team!

Søk læreplass

For å kunne få læreplass som ernæringskokk i Gjøvik kommune må du ha bestått vg2 ernæringskokk i videregående skole.

Les om stillingen og søk i søknadsportalen vår

Frist for å søke er 3. mars 2025.

Glede med mat

Ernæringskokker har kunnskap om å tilpasse mat og retter etter ulike behov, allergier, intoleranser, livsstilssykdommer og kost i ulike livsfaser. Dette yrket handler mye om å glede dem du lager maten for, med fristende retter som kan gi positive matopplevelser.

Arbeidsoppgaver

  • Lage menyer, som gjerne kan følge årstidene.
  • Velge ut, kjøpe inn og behandle råvarer.
  • Tilberede kald og varm mat, både spesialkost, hverdagsmat og selskapsmat.
  • Vask og renhold av kjøkken.

Kontaktpersoner

Har du spørsmål om læreplassen? Ikke nøl med å ta kontakt.

Morten Alm, leder for felleskjøkkenet
Telefon: 92 40 53 93
E-post: morten.alm@gjovik.kommune.no

Pernilla Egedius, leder for forpleiningstjenesten
Telefon: 95 46 24 62 
E-post: pernilla.Egedius@gjovik.kommune.no