Studenter og næringsliv

Studentjobber

Studentjobber er et pilotprosjekt og samarbeid mellom Gjøvik kommune, lokalt næringsliv, linjeforeningene ved NTNU og studentrådet ved Fagskolen Innlandet. Prosjektet har som mål å gi studentene økt kunnskap om lokalt næringsliv, relevant arbeidserfaring og å synliggjøre attraktive arbeidsplasser i regionen gjennom å tilby studentene relevante deltidsstillinger.

For øyeblikket er det ingen ledige studentjobber. 

Bachelor og masteroppgaver

Ønsker du å skrive din bachelor eller masteroppgave i samarbeid med en lokal bedrift? Eller trenger din bedrift økt kunnskap og kompetanse innen et spesielt område? NTNU Bridge er NTNUs karriereportal for kontakt og samarbeid mellom arbeidsgivere og NTNU-studenter fra alle campus og studier.

Gå til NTNU sin karriereportal

Ønsker du å skrive oppgave i samarbeid med Gjøvik kommune? 

Smart Gjøvik er kommunens smartbysatsing, som bidrar til at vi skal realisere vår visjon «Universitetsbyen Gjøvik – ledende i bærekraftig vekst og utvikling». Her finner vi fremtidens innbyggertjenester og løsninger i samarbeid med næringsliv, utdanningsinstitusjoner og innbyggere.  

Ta kontakt med smartbysjef Pål Godard for en prat om oppgave. 

Næringslivsdagen

Næringslivsdagen arrangeres årlig hver høst, og er et samarbeid mellom Gjøvik kommune, Gjøvikregion Utvikling og byens studenter. På næringslivsdagen får studenter og bedrifter møtes på stand for å bli bedre kjent, diskutere karrieremuligheter og lage samarbeidsavtaler om bachelor og masteroppgaver.

Næringslivsdagen byr i tillegg på bedriftspresentasjoner med spennende bedrifter, samt gratis mat og premier for de som møter opp.

Næringslivsdagen var den 13. september i 2022 på Campus Arena Gjøvik

Se bilder fra næringslivsdagen i 2021

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde